Yritystapahtumien Dj:llä on erittäin suuri vastuu, tapahtuman onnistumisen osalta. Kun pitää valita dj palvelu ei aina kannata valita sitä halvinta tai helpointa vaihtoehtoa. Pitää ymmärtää kuinka tärkeiä rooli Dj:llä on ja, että onnistunut valinta dj:n osalta on äärimmäisen tärkeää jos haluaa että juhlat onnistuisivat mahdollisimman hyvin.

Yritystapahtuman Dj:n musiikkivalinta, asenne ja olemus ovat kaikki erittäin tärkeitä ominaisuuksia, jotta juhlijoillasi/asiakkaillasi olisi mahdollisimman viihtyisä ilta ja että he uskaltavat ottaa vapaasti, verkostoitua ja nauttia illasta.

Tarjomme yritystapahtumiin dj-palvelua kokonaistuotantona. Voitte yhdella puhelinsoitolla tai s-posti viestillä tilata meidät firmanne juhliin. Hoidamme koko palvelun alusta loppuun ilman turhaa säätöä. Tarvittaessa somistamme juhlapaikan näyttävilla valoilla ja koristeilla. Näin voimme taata teille juhlijoille mahdollisimman lämpimän ja juhlallisen tunnelman. Tilaa tarjouspyyntö painamalla tekstiä!

Kuvia lopputuloksista, katso myös videot alhaalta!

Tässä on vaihtoehtoja mitä dj voi juhlissanne tehdä:

Dj soittaa taustamusiikkia

Dj soittaa letkeätä taustamusiikkia kansan saapumisen (alkumaljojen) yhteydessä, ruokailun aikana ja samalla kun asiakkaanne tai henkilökuntanne keskustelevat/verkostoituvat . Tällaista palvelua voisi käyttää esimerkiksi tupareissa tai juhlissa. Sillä viritetään oikea tunnelma heti alkumetreistä lähtien, jotta tunnelma olisi juhlallinen ja ihmiset näkevät että asia on mietitty loppuun!

Dj selostaa

Dj selostaa illan ohjelman ja muut illan kulkuun liittyvät asiat. Kukaan meidän dj:stä ei mikrofonia pelkää. (Huom. tästä pitää ainaa etukäteen olla tieto, joten ilmoittakaa se tarjouspyynnössänne!)

Dj nostaa meiningin kattoon

Dj nostaa fiiliksen kattoon soittamalla juuri juhlijoitten haluamaa musiikkia. Jos tilaisuudessanne on soittamassa bilebändi, niin dj soittaa luonnollisesti myös bändin tauolla ja sen päädyttyä, jotta kova meininki ei jäähtyisi.  Hyvä Dj seuraa aina minkälaisia ihmisiä (Ikä, tausta, ulkonäkö) juhlissa on. Tämä ja pienen kokeilun jälkeen hän tietää tarkkalleen minkälaista musiikkia ihmiset haluavat kuulla ja soittaa sen mukaisesti. Toivebiisit ovat aina lämpimästi tervetulleita joko ennen keikkaa ja jopa keikan aikana se onnistuu.

Moni meidän asiakkaista tykkää siitä meitä siitä miten meidän dj:t ovat niin monipuolisia, positiivisia ja joustavia!