Hää Dj:llä on erittäin suuri vastuu, häitten onnistumisen osalta. Kun pitää valita dj palvelu ei aina kannata valita sitä halvinta tai helpointa vaihtoehtoa. Pitää ymmärtää kuinka tärkeä rooli Dj:llä on ja, että onnistunut valinta hää dj:n osalta on äärimmäisen tärkeää jos haluaa että häät onnistuisivat mahdollisimman hyvin.

Hää Dj:n musiikkivalinta, asenne ja olemus ovat kaikki erittäin tärkeitä ominaisuuksia, jotta juhlijoillasi olisi mahdollisimman viihtyisä ilta ja että he uskaltavat ottaa vapaasti ja nauttia illasta.

Kuvia erilaisista lopputulosista, katso myös videot sivun alhaalta!

Mitä hää Dj tekee illan aikana?

Dj luo oikean tunnelman

Hää DJ luo oikean tunnelman jo heti illan alusta lähtien. Oikea tunnelmavalvaistus ja taustamusiiki luo rennon ja viihtyisän tunnelman ruokailun ja muiden ohjelmanumeroiden aikana. Hyvä tilannetaju ja nopea reagointi Dj:ltä muuttuviin tilanteisiin, takaa sujuvan illan kulun.

Dj soittaa ennaltasovitut häävalssit ja muut toivebiisit

Illan aikana Dj soittaa sovitut häävalsit sekä kaikki ennaltasovitut tai paikan päältä kysytyt toivebiisit. Erilaiset puheet sekä esitykset hoituvat kätevästi mikrofonin sekä ammattilaistason äänentoiston avulla. Illan kulkua voi myös juontaa Dj jos se on näin ennalta sovittu.

Dj nostaa meiningin kattoon

Näyttävä taustavalaistus, moderni discovalaistus ja tanssimusiikki, jota on jokaiseen makuun laittaa jokaisen vieraan tanssijalan vipattaamaan. Katso videot niin näet kuinka villiksi meininki menee!

Jos haluat menon menevän yhtä villiksi kun videoissa näkyy niin kannattaa ottaa yhteyttä ajoissa, koska parhaat päivät menevät nopeasti!