Musiikki on meidän kaikkien lähellä sydäntä. Dj:llä on erittäin suuri vastuu siitä minkälainen ilmapiiri juhlissa tulee olemaan. Jos haluatte juhlanne menevän nappiin meidän kokeneet Dj:t ovat täällä teitä varten. Voimme ylpeänä sanoa, että koskaan ei ole keikkaa peruutettu ja asiakkaat ovat enemmän kun tyytyväisiä. Se on meidän tärkein tavoite jokaiselle illalle, pitää juhlijat iloisina ja antaa heille ikimuistoinen ilta! Lähettäkää rohkeasti tarjouspyyntö tai soittakaa +358451241396 meille mihin kellon aikaan tahansa!

Haetko tilaisuuteesi kustannustehokasta viihdettä?

Dj:llä on valmiudet melkeinpä mihin tahansa juhliin. Syntymäpäivät, pikkujoulut, kesäjuhlat, tuparit, yritystapahtumat, asiakastapahtumat, teemajuhlat, tai vain tavalliset juhlat ovat kaikki tehtävissä kunhan kommunoikointi on selkeää ja läpinäkyvää.

Etsitkö juhliisi dj:tä jolla on pilke silmäkulmassa?

Meidän kaikilla dj:llä on asenne kohdillaan, vähintään 5 vuoden kokemus ja asiakaslähtöinen palvelu. Me olemme siellä viihdytääksemme ainostaan teitä ja teidän juhlijoita! Toivebiisit ovat aina lämpimästi tervetulleita joko ennen keikkaa tai keikan aikana.

” Iso peukku ja vahva suositus, Dj Martin Karm!???☺️
Ammattitaitoinen, symppis tyyppi, joka sai nelikymppisillä jäykimmmät äijätki tanssimaan? “
(Miia Koivisto, 19. toukokuuta 2018)

Katso Videot juhlista!

Dj:mme ovat ammattitaitoisia, vastuuntuntoisia, kokeneita (vähintään 5 vuoden kokemus alalta) ja joustavia. Meidän toiminta-alueisiin kuuluu Pk-seutu (Helsinki, Vantaa, Espoo), Porvoo, Karkkila , Nummela, Kouvola, Hyvinkää, Jävenpää, Kotka, Lappeenranta, Tampere, Turku (n. 300km säteellä Helsingistä)