Hyvän tiskijukan ominaisuuksia syntymäpäivillä

Kokenut syntymäpäivä Dj osaa sopetutua jokaiseen juhlaan, ja tietää miten juhlijoita viihdytetään ja tanssitetaan tilanteensta riippumatta. Uusimmat listahitit sekä nostalgiset klassikot pakottavat juhlakansan tanssilattialle iästä riippumatta. Meidän Dj:t ovat täydellinen valinta teidän syntymäpäiville. Me ymmärrämme, että nämä juhlat ovat teille erittäin tärkeitä ja me teemme sydämmellä tätä työtä.

Erilaiset puheet tiskijulla hoituu kätevästi langattoman mikrofonin ja ammattilaistason äänentoiston avulla. Tunnelmavalaistuksella juhlatilasta saa alkuiltaan oikean tunnelman. Myöhemmin juhlatilaan saadaan juhlafiilis discovalaistuksella. Sopiva laitteistoratkaisu löytyy jokaiseen juhlatilaan ja budjettiin. Ota meihin yhteyttä pyytämällä tarjouspyyntö!

Mitä syntymäpäivä Dj tekee illan aikana?

Dj luo oikean tunnelman

Syntymäpäivä DJ luo oikean tunnelman jo heti illan alusta lähtien. Oikea tunnelmavalvaistus ja taustamusiiki luo rennon ja viihtyisän tunnelman ruokailun ja muiden ohjelmanumeroiden aikana. Hyvä tilannetaju ja nopea reagointi Dj:ltä muuttuviin tilanteisiin, takaa sujuvan illan kulun.

Dj soittaa ennaltasovitut toivebiisit

Illan aikana Dj soittaa kaikki ennaltasovitut tai paikan päältä kysytyt toivebiisit. Erilaiset puheet sekä esitykset hoituvat kätevästi mikrofonin sekä ammattilaistason äänentoiston avulla. Illan kulkua voi myös juontaa Dj jos se on näin ennalta sovittu.

Dj nostaa meiningin kattoon

Näyttävä taustavalaistus, moderni discovalaistus ja tanssimusiikki, jota on jokaiseen makuun laittaa jokaisen vieraan tanssijalan vipattaamaan. Katso videot niin näet kuinka villiksi meininki menee!

Esimerkkejä eri lopputuloksista. Tilaa dj syntymäpäiville painamalla tilaa nyt nappia.

Dj:mme ovat ammattitaitoisia, vastuuntuntoisia, joustavia ja kokeneita(vähintään 5 vuoden kokemus alalta). Meidän toiminta-alueisiin kuuluu Pk-seutu (Helsinki, Vantaa, Espoo), Porvoo, Karkkila , Nummela, Kouvola, Hyvinkää, Jävenpää, Kotka, Lappeenranta, Tampere, Turku (n. 300km säteellä Helsingistä) Pyydä Tarjouspyyntö!