Halutako oppia dj:ksi tai vahvistaa ja olemassa olevia taitoja? Nyt sinulla on mahdollisuus siihen yhden suomen lahjakkaimmista dj:sta ja tuottajista!

Dj opetus tapahtuu Espoossa, Matinkylässä.

Dj opptunnin tuntihinta:

Oppiladen määrä:Hinta per oppilas:Hinta:
150e/h50e
235e/h70e
330e/h90e
(Isommista ryhmätunneista laita sähköpostia)
Opetuslaitteistona toimii Pioneerin uusin Sarja CDJ-3000 setti

Ota yhteyttä! [email protected]

Tai soita numeroon: +358451241396

Tutustu opettajaasi!

Tapaa opettajasi Martin Karm! Toisin tunnetaan artistinimelta MARTIN K4RMA on pitkän uransa jälkeen päättänyt rupemaan opettamaan taitojaansa DJ:nä.

Martin Karm on täysipäiväinen musiikin tuottaja ja dj. Hän on uransa aikana tehnyt satoja keikkoja, niin yksityisinä maailman suurimmille yrityksille (Microsoft, Nordea, Kone nyt muutama mainittaen), klubikeikkoja ympäri suomea (Circus, Telakka, Kaivohuone) ja myös soittanut monissa maissa ulkomailla. Käy tsekkaamassa hänen instagraminsa, sieltä näkyy paljon videoita hänen keikoiltaan! https://www.instagram.com/martink4rma

Hänen kokemuksensa eri genreiden miksaamisessa on erittäin laaja. Niin Rapistä ja 70-2020 listahittien miksaukista. Elektronin tanssimusiikki on ehdottomasti hänen suurin vahvuutensa DJ:nä.

Eri DJ Kursseja

Kurssit:Tuntien määrä:Hinta:Mitä tehdään?
Kertaluontoinen käynti1 (60min)50€ Oppilaan tason mukaan opetellaan miksaamista, musiikkin teoriaa ja elipäätänsä hyvän DJ:n taitoja
DJ Perusteet Kurssi5 (60min)237,5€ (47,5€ per kerta)Käydään läpi miksaamisen perusteet ja pintaraapasulta musiikin teoriaa. Opetellaan miksaamaan 1-2 genreä.
DJ Keskitason perusteet10 (60min)450€  (45€ per kerta)Mennään astetta syvemmälle miksaamisessa, biisi valintoihin ja musiikkiteoriaan. Opetellellaan miksaamaan 2-3 genreä.
DJ Ammatitason
Kurssi
20 (60min)800€  (40€ per kerta)Sukelletaan syvälle miksaamisen maailmaan, käydään perusteellisesti läpi musiikin teoriaa ja myös miten lukea ihmisiä tanssialattialla tai eri keikkatilanteissa. Käytään läpi myös miten saada keikkaa ja somea.

Katso video missä hän soittaa omia tuotoksiaan Tapahtumakeskus Telakalla, Ibiza Wonderland tapahtumassa.