Katso referenssejä ja keikkavideoita myös meidän facebookista!

REFERENSSIMME ASIAKKILTA:

“Martin oli soittamassa meidän hääbileissä Turussa. Todella mukava ja ammattitaitoinen dj. Osasi lukea hienosti juhla porukkaa ja soittaa sellaista musiikkia että kaikki viihtyivät. Teki juhlistamme ikimuistoiset. Iso kiitos!!” (Camilla Keyriläinen. 29. Toukokuuta 2023)

“Martin oli soittamassa juhlissani joulukuussa ja kaikki sujui todella hienosti. Musiikki oli juuri sellaista, josta oltiin sovittu ja valot lisäsivät loistavasti juhlatunnelmaa. Kiitokset ja lämpimät suositukset!” (Hanna Songpraguy 8.1.2023)

“Kaikki toimi mutkitta ja oli hyvin mielyttävää kommunikoida ja kertoa toiveita. Meilläkin oli parikin, itse ajateltiin miehen kanssa haastavaa kohtaa illan musiikkien kanssa, mutta niistä ei tarvinnut huolehtia ollenkaan. Työn taso oli huikeaa ja oli todella kiva, kun ammattilainen osaa ehdottaa jotain, esim meille lisä valaistusta tanssilattialle. Ei ole muutakuin pelkkää kehuttavaa työstä sekä itse miehestä! Varmasti käytetään palveluita myös jatkossa, kun juhlitaan porukalla.” (Alexandra Loiva, 21 Marraskuuta 2022)

“Ollaan erittäin tyytyväisiä heidän palveluun. Erittäin mukavaa ja ammattitaitoista palvelua!”(Jennie Kari 21. Lokakuuta 2022)

“Kiitos, kaikki sujui erinomaisesti ja Janari oli tosi kiva ja ammattimainen”  (Anni Manninen 27. Elokuuta 2022)

“Täytyy vielä kiittää ja kehua, että Janarin kanssa meni kaikki loistavasti! 😊👌Oikein mukava, ammattitaitoinen ja vastuullinen nuori mies 👍🙏🏻” (Mira Urpulahti 24. Kesäkuuta 2022)

“Vahva suositus DJ Martinille. Hän otti kaikki toiveet hienosti huomioon tärkeänä juhlapäivänä sekä kaikki valmistelut onnistuivat hyvin joustavasti ja jouhevasti. Thumbs up!” (Tima Tiainen 28. Elokuuta 2021)

“Kiitoksia DJ Martin mahtavasta ammattitaitoisesta palvelusta! Musiikki, valot ja tunnelma oli kaikki yli odotusten. Yhteydenpitokin sujui alusta loppuun loistavasti. Suosittelen kyllä lämpimästi häntä “(Ida Homanen 6. Syyskuuta 2021)

“Kiitos Dj Martinille! Vastasi häissämme musiikista ja hoiti homman erittäin tyylikkäästi!! Vahva suositus”(Sami Aro 4. Elokuuta 2021)

“Paljon kiitoksia DJ Martinille viime viikonlopun hääjuhlien musiikista! Vastasi soitosta hääjuhlan alusta loppuun, joka oli sovitettu loistavasti päivän kulkuun aina alkumaljoista viimeiseen biisiin. Huomioi hyvin juhlavieraat sekä osasi katsoa valaistuksetkin kuntoon. Suosittelemme!” (Linda Häihänen 16. Elokuuta 2021)

Iso kiitos tunnelman luomisesta hääjuhlassamme Dj Martinille. Ammattitaitoista tekemistä ja toiveet otettiin hyvin huomioon. Suositukset siis täältä ✨ “(Sanna Hyvönen 2. elokuuta 2020)

“Suuret suositukset DJ Martinille. Mahtavaa palvelua alusta loppuun ja ammattitaitoista tekemistä. Hääjuhlistamme tuli ikimuistoiset.” (Linda Stefanov 21. heinäkuuta 2020)

“Kiitos firmamme tupareiden valoista ja musiikista! Olemme saaneet paljon palautetta, että DJ ja spottivalot tekivät toimistolle juhlan tunnelman.” (Aura Suviranta 7. marraskuuta 2019)

“Suuret kiitokset DJ Karma mahtavasta tunnelman luomisesta yrityksemme kesäjuhlissa.” (Essi Ahola 2. syyskuuta 2019)

” Vanhustyön keskusliiton henkilökunta kiittää ja kumartaa! Kerrassaan upea kokonaisuus! Parhaimmat pikkujoulut ikinä! Mahtava palvelu ja toimiva ja viimeistelty konsepti! Ja sympaattinen DJ/karaokeisäntä, joka nosti tunnelman tyylikkäästi kattoon yleisön toiveet täyttäen! KIITOS! Suosittelemme lämpimästi mihin tahansa juhlaan ja tilaisuuteen! ” (Tuula Laine 30. marraskuuta 2018)

” Iso peukku ja vahva suositus, Dj Martin Karm!
Ammattitaitoinen, symppis tyyppi, joka sai nelikymppisillä jäykimmmät äijätki tanssimaan ”
 (Miia Koivisto, 19. toukokuuta 2018)

“Vietimme häitämme Raumalla 25.08.2018. Dj:nä toimi Harri Taipalus, joka teki hääpäivän juhlinnasta myöhään yöhön asti ikimuistoisen!
Hän soitti hyvää musiikkia ja osasi lukea juhlakansaa. Otti erinomaisesti huomioon kaikki toiveet ja vieraat kehuivat vielä jälkeenpäin dj:n luomaa tunnelmaa. Pelkäsin ensin ottaa bändin sijaan dj:n soittamaan häihimme, mutta Harri osoitti kaikki pelot turhiksi:)
Voin ilolla suositella häntä kaikille ystävilleni ja tuttavilleni. Harrille iso kiitos, hän on ihminen oikealla alalla:)” (Mirelle Juutilainen 11. syyskuuta 2018)

Katso villi meno videoista!

https://www.youtube.com/watch?v=7O3XiYwnl74