Iso kiitos tunnelman luomisesta hääjuhlassamme Dj Martinille. Ammattitaitoista tekemistä ja toiveet otettiin hyvin huomioon. Suositukset siis täältä ✨ (Sanna Hyvönen 2. elokuuta 2020)

“Suuret suositukset DJ Martinille. Mahtavaa palvelua alusta loppuun ja ammattitaitoista tekemistä. Hääjuhlistamme tuli ikimuistoiset.” (Linda Stefanov 21. heinäkuuta 2020)

” Kiitos firmamme tupareiden valoista ja musiikista! Olemme saaneet paljon palautetta, että DJ ja spottivalot tekivät toimistolle juhlan tunnelman.” (Aura Suviranta 7. marraskuuta 2019)

“Suuret kiitokset DJ Karma mahtavasta tunnelman luomisesta yrityksemme kesäjuhlissa.” (Essi Ahola 2. syyskuuta 2019)

” Vanhustyön keskusliiton henkilökunta kiittää ja kumartaa! Kerrassaan upea kokonaisuus! Parhaimmat pikkujoulut ikinä! Mahtava palvelu ja toimiva ja viimeistelty konsepti! Ja sympaattinen DJ/karaokeisäntä, joka nosti tunnelman tyylikkäästi kattoon yleisön toiveet täyttäen! KIITOS! Suosittelemme lämpimästi mihin tahansa juhlaan ja tilaisuuteen! ” (Tuula Laine 30. marraskuuta 2018)

” Iso peukku ja vahva suositus, Dj Martin Karm!
Ammattitaitoinen, symppis tyyppi, joka sai nelikymppisillä jäykimmmät äijätki tanssimaan ”
 (Miia Koivisto, 19. toukokuuta 2018)

“Vietimme häitämme Raumalla 25.08.2018. Dj:nä toimi Harri Taipalus, joka teki hääpäivän juhlinnasta myöhään yöhön asti ikimuistoisen!
Hän soitti hyvää musiikkia ja osasi lukea juhlakansaa. Otti erinomaisesti huomioon kaikki toiveet ja vieraat kehuivat vielä jälkeenpäin dj:n luomaa tunnelmaa. Pelkäsin ensin ottaa bändin sijaan dj:n soittamaan häihimme, mutta Harri osoitti kaikki pelot turhiksi:)
Voin ilolla suositella häntä kaikille ystävilleni ja tuttavilleni. Harrille iso kiitos, hän on ihminen oikealla alalla:)” (Mirelle Juutilainen 11. syyskuuta 2018)

Katso villi meno videoista!